Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За січень – травень2006 року «Львівгаз» у Львівський області встановив 5 516 газових лічильників

За січень-травень 2006 року  ВАТ «Львівгаз» у Львівський області встановив 5 516 газових лічильників, з них на виконання «Програми оснащення житлового фонду Львівської області лічильниками газу» (безкоштовно для споживачів) – 1 832 лічильників. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба ВАТ «Львівгаз»
Загалом, з часу дії цієї «Програми», затвердженої НАК «Нафтогаз України» 17 березня 2001 року, ВАТ «Львівгаз» встановило 241 711 лічильників, з них 128  608  – безкоштовно (на суму 41, 798 млн  грн).
У місті Львові служба газомонтажних робіт ВАТ «Львівгаз» у першому півріччі 2006 року встановила 2 278 лічильників, із них 746 – безкоштовно
Як зазначають в прес-службі, що пріоритет у задоволенні заяв на безкоштовне встановлення газових лічильників надається споживачам, у помешканнях яких працює індивідуальна система опалення. Таких тільки на Львівщині, що продовжують споживати природний газ без лічильників, залишилося 3 107 квартир.
Щомісяця  «Львівгаз» за «Програмою» може встановити біля 400 побутових лічильників газу. Для цього працює 60 спеціалізованих бригад. Фінансування «Програми оснащення житлового фонду Львівської області» відбувається за рахунок цільової надбавки, закладеної у тариф на постачання природного газу. Розмір цієї цільової надбавки залишається сталим вже понад чотири роки і складає 7,80 грн за кожну тисячу кубометрів поставленого споживачам газу –повідомляє прес-служба.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ