Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За тиждень енергетики відновили електропостачання 58 тисячам родин

За тиждень з 12 по 18 червня енергетики ДТЕК Мережі повернули світло 58 тисячам родин у 84 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей, що лишилися без електропостачання через обстріли з боку рф.

Спеціалісти операторів систем розподілу ДТЕК Мережі відновлюють мережі, зруйновані ворогом, щойно отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС.

Стабільно регулярно лишаються без світла населені пункти в Донецькій та Дніпропетровській областях. Тут майже щоденно зазнають ушкоджень лінії електропередачі через атаки ворога. Наші спеціалісти в умовах підвищеного ризику відновлюють роботу енергообладнання. За тиждень енергетики ДТЕК Мережі повернули світло для понад 36 тисяч родин Донеччини та понад 21 тисячу родин в Дніпропетровській області.

«Першочергова задача наших фахівців – максимально наскільки це можливо в умовах підвищених ризиків забезпечувати світлом українців. З початку повномасштабної війни ми повернули світло вже 8 млн* родин Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донеччини та міста Київ. В деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів», – зазначив Олександр Фоменко, генеральний директор ДТЕК Мережі.

Енергетики ДТЕК Мережі роблять все можливе, щоб максимально швидко усувати пошкодження. Вони відновлять постачання світла всім мешканцям Донеччини відразу щойно отримують дозвіл та доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ