Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Забрів зі Львова до Куликова: патрульна виявила заблукалого пенсіонера

Фото: Патрульна поліція Львівської області
Фото: Патрульна поліція Львівської області
Фото: Патрульна поліція Львівської області
Фото: Патрульна поліція Львівської області
1/2
Як повідомили 23 березня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, патрульна будучи на вихідному виявила чоловіка, якого вже шукала родина та поліція.

Вчора, 22 березня, близько 19-ї години, патрульна 2 батальйону Анастасія Серкіз перебуваючи на вихідному, помітила в населеному пункті Куликів чоловіка, який виглядав розгубленим та виснаженим.

Анастасія почала спілкуватися з ним, намагалася з'ясувати хто він і звідки. Однак, вийшло все не так просто, адже спочатку чоловік мовчав, а згодом весь час повторював назву вулиці Кошиця.

Так, як, нічого путнього вивідати у чоловіка не вдалось, поліцейська попросила показати вміст кишень. З однієї із них чоловік витягнув пенсійне посвідчення та клаптик паперу з номером мобільного телефону сина. Анастасія зателефонувала йому та повідомила, що зустріла його 78-річного батька. Він дуже зрадів цьому і повідомив, що вже виїжджає за ним.

Поліцейська запросила старшого чоловіка до себе додому зігрітись. Доки вони чекали приїзду родичів, вона нагодувала його та напоїла гарячим чаєм.

За деякий час приїхав 47-річний син, який розповів, що 21 березня його батько вийшов з дому прогулятися і довго не повертався. Родичі почали хвилюватися і звернулися в Шевченківський відділ поліції із заявою про зникнення людини.

Яким чином, дідусь дістався до Куликова, адже відстань до Львова 18 км і громадський транспорт не їздить, він так і не повідомив. На щастя, з чоловіком не сталося біди.

Ми вдячні Анастасії за небайдужість, адже поліцейський, це не просто професія, це – покликання, обов’язок та відповідальність.

Ми вкотре наголошуємо, будьте уважні до своїх близьких! Пам’ятайте, що особливу турботу потребують люди похилого віку і діти.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, львівські патрульні затримали молодиків, які ніби-то влаштували стрілянину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ