Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Забудовник прокоментував інцидент з гранатою

У четвер вночі, 18 серпня, у Львові невідомі кинули на подвір’я приватного підприємця гранату РГД-5, повідомляє поліція Львівської області. Зазначається, що потерпілих немає, пошкоджено огорожу.

Власник будинку, на територію якого впала граната, Руслан Козак вважає, що це пов'язано з його громадською діяльністю і у такий спосіб його просто намагаються залякати.

«Я впевнений, що цей випадок пов’язаний із будовою на Варшавській-Сосновій і моєю громадською діяльністю, яка її стосується. Інших причин, які могли б спричинити такі дії, не було», – розповідає журналістам Руслан Козак.

Представники забудовника прокоментували цей інцидент:

«Всі ці догадки і звинувачення пана Руслана є голослівними і безпідставними. Вони не відповідають дійсності», – заявив Голова Правління Об’єднання  «Львівоблагропромбуд» Роман Галайко.

Він також додав, що у зв’язку із такими «заявами» юристи «Львівоблагропромбуду» уже розглядають можливість звернення до суду із позовною заявою про захист ділової репутації юридичної особи у зв’язку із неправомірними діями Руслана Козака, що проявилися у надуманих та безпідставних звинуваченнях Об'єднання  «Львівоблагропромбуд», як забудовника земельної ділянки на розі вул. Варшавська-Соснова.

«Ні «громадський активіст», ні будь-яка інша особа, згідно із чинним законодавством, не має права безпідставно звинувачувати будь-яку іншу особу та здійснювати оцінку на предмет наявності протиправних дій тієї чи іншої особи без належних доводів та посилаючись на власне суб’єктивне бачення і здогадки», – наголосив адвокат Об’єднання «Львівоблагропромбуд» Дмитро Стельмащук.

Охоронці, що знаходилися поряд з будівельним майданчиком зауважують, що нічні події та ажіотаж навколо них їх надзвичайно дивує.

«Поряд з будмайданчиком цілодобово чергують одна-дві машини поліції. Під час будь-яких подій поруч з будівництвом вони зразу ж викликають наряди спецпризначенців та декілька патрульних машин, але в ніч, коли прогримів вибух, який чули мало не усі мешканці району, поліцейські жодним чином не відреагували на нього. Особисто у мене виникають припущення, що це чистої води провокації, як і колись з будинком Садового. Мабуть, це все робиться для того, аби знову підняти паніку навколо будівництва та очорнити ім’я забудовника, який уже понад 6 місяців намагається довести громаді, що діє в рамках чинного законодавства, опираючись на дозвільну документацію, що необхідна для початку проведення будівельних робіт», – зазначив представник охоронної фірми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ