Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації святкує другу річницю заснування

Сьогодні, 27 квітня, відбудеться урочисте святкування другої річниці діяльності Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації. Про це „Гал-info” повідомила регіональний координатор Наталія Климко.
Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році як форум для обговорення та вирішення проблемних питань, з якими зустрічаються представники європейського бізнесу в Україні. До складу Асоціації входять понад 550 провідних європейських та міжнародних компаній, що працюють в Україні. Асоціація має міцні робочі стосунки з Європейською комісією та посольствами країн Європейського Союзу у Києві. Головна мета діяльності Асоціації полягає в тому, щоб полегшити та зміцнити зв’язки України з Європейським Союзом через гармонізацію законодавства, а також сприяти створенню привабливого інвестиційного клімату для західних інвесторів в Україні.
Західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації розпочала свою діяльність у 2004 році.  На сьогодні Західноукраїнська філія об’єднує 72 компанії, що знаходяться переважно у Львові та Львівській області, пропонуючи їм: колективний захист інтересів у центральних та місцевих органах державного управління України; регулярну інформаційну підтримку щодо процесів, які впливають на ведення бізнесу в Україні, а також семінари та презентації; культурні та соціальні заходи, що надають можливість представникам європейської бізнес спільноти зустрічатися неформально. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ