Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Заклади ПТО отримають додатково 40 млн грн

Місцеві бюджети Львівщини отримають з держбюджету 43,5 млн грн на фінансування закладів профтехосвіти. Згадані кошти розподілені між професійно-технічними училищами у районах області, а також містах Борислав, Дрогобич, Новий Розділ, Самбір, Стрий та Червоноград, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Ці кошти додатково виділені з держбюджету на утримання закладів профтехосвіти. І розподіл відбувався між місцевими бюджетами, де не вистачає фінансування на цю мету", - пояснив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків.

Загалом розподіл здійснювався з розрахунку на одного учня. Для професійно-технічних училищ, які розташовані у районах області передбачено 24 млн грн, містах Борислав – 1,4 млн грн, Дрогобич – 3,6 млн грн, Новий Розділ – 2,5 млн грн, Самбір – 2 млн грн, Стрий – 6,7 млн грн та Червоноград – 3,3 млн гривень.

Станом на сьогодні із державного бюджету вже надійшло 23,9 млн грн або близько 55 відсотків передбачених асигнувань. Департамент фінансів у повному обсязі перерахував ці кошти вище згаданим міським бюджетам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ