Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

"Закуповуватимемо антрацит в окупантів, як і до початку блокади" - експерт

Редут блокувальників Богдан" розігнали, аби припинити блокаду й знову закуповувати вугілля у окупантів за старими схемами. Про це Gazeta.ua розповів правозахисник 45-річний Дмитро Снєгирьов.

"Розгін редуту - логічне продовження переговорів у Мінську. Окрема підгрупа говорила про відновлення економічних зв'язків із окупованими територіями. Влада показала, що готова добитися свого силовим сценарієм. Хочуть, аби стара схема запрацювала знову. В ЛНР заявили прямо, що припинять націоналізацію українських підприємств, якщо Україна знову братиме у них вугілля. Знову купуватимемо антрацит в окупантів.

Націоналізація насправді не відбулася. Власниками залишилися українські олігархи. Санкції проти них так і не ввели. На заводах сидить кілька менеджерів із ЛНР, які нічого не вирішують. Влада будь-якими методами припинятиме блокаду. А на Мінських перемовинах припишуть собі, що вирішили питання енергетичної безпеки й повернули Україні підприємства", - каже Снєгирьов.

10 квітня поліція знесла редут блокади Донбасу "Богдан". Він блокує залізницю Луганськ - Лисичанськ - Попасна біля Гірського-Золотого.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ