Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Заміна газової колонки стане дешевшою

У мешканців Львівщини з’явилася можливість провести заміну старих газових колонок на нові і заощадити при цьому гроші. Угоду про співпрацю в цьому напрямку з ініціативи Львівської облдержадміністрації підписали ТзОВ «Львівський завод теплогазової апаратури», ВАТ «Львівгаз» та АКБ «Трансбанк» - повідомили в прес-службі ВАТ „Львівгаз”.
Згідно з цією тристоронньою угодою кожен мешканець Львівщини, який хоче поміняти газову колонку з вичерпаним терміном експлуатації на нову, більш ощадну, може оформити пільговий кредит. Для цього йому потрібно звернутися із відповідною заявою до ВАТ «Львівгаз».
Далі угодою передбачений наступний алгоритм дій. Фахівці ВАТ «Львівгаз» складають кошторис робіт, а у разі бажання споживача поміняти місце розташування газової колонки, виготовляють нові технічні умови, та укладають зі споживачем угоду на проведення відповідних робіт. До речі, при потребі споживач може замовити одночасно і встановлення газового лічильника. Потім споживач звертається разом із угодою до «Трансбанку» для оформлення пільгового кредиту. Оскільки закупівлю необхідного газового обладнання ВАТ «Львівгаз» здійснюватиме напряму зі складів Львівського заводу теплогазової апаратури, його вартість буде значно нижчою ніж в магазинах. Після цього, узгоджується день і час, коли працівники ВАТ «Львівгаз» зможуть провести необхідні газомонтажні роботи та одночасно оформити акт прийняття нового газового обладнання в експлуатацію і його гарантійного та післягарантійного обслуговування. Нові водонагрівальні колонки від Львівського заводу, в порівнянні зі старими, дозволяють заощадити до 50% газу.
Також ВАТ «Львівгаз» планує у майбутньому надавати мешканцям можливість самим обирати, обладнання якого виробника може бути встановлено в їхньому помешканні у кредит.
Одночасно ВАТ «Львівгаз» інформує, що використання газового обладнання з вичерпаним терміном експлуатації не рекомендується технічною документації цього обладнання та підлягає заміні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ