Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Запровадження пішохідного руху в пункті пропуску "Угринів – Довгобичув" припиняється

Як проінформували у прес-службі ДФС, пілотний проект із запровадження пішохідного руху в пункті пропуску "Угринів – Довгобичув" припиняється.

Пілотний проект щодо запровадження пішохідного руху в пункті пропуску для автомобільного сполучення "Угринів – Довгобичув", термін дії якого завершується 31 грудня 2018 року, не буде подовжено.

За результатами аналізу цього проекту, який тривав з 1 липня 2015 року для оцінки потреби громадськості та визначення масштабу руху такої категорії подорожуючих, Прикордонною вартою Республіки Польща запропоновано Адміністрації Держприкордонслужби припинити його дію.

Зокрема, за оцінкою польської сторони, тимчасова інфраструктура терміналу для оформлення автобусів, яка була пристосована для перетину кордону у пішому порядку, не відповідає всім умовам безпеки. Крім того, значно збільшилась кількість подорожуючих автобусами через сусідні пункти пропуску, тому доречним є використання інфраструктури пункту пропуску "Долгобичув-Угринів" відповідно до свого призначення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ