Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Зареєстрована торгова марка — must have для бізнесу

Зареєстрована торгова марка — must have для бізнесу, - Юридична Ліга.

Уявімо собі ситуацію: ви вирішили започаткувати власний бізнес. Дизайнер створив вам логотип який ви розмістили на вивісці магазину або головній сторінці сайту. З часом Ваш бізнес процвітає, доходи і кількість клієнтів збільшуються, логотип теж набирає популярності та переростає у бренд за яким Вас упізнають.

З тих чи інших причин більшість підприємців нехтують правом зареєструвати свою торгову марку (логотип), а тому вона не є захищена законом від використання її іншими особами. Крім того, без зареєстрованої торгової марки інтернет-магазин не має права зареєструвати доменне ім’я сайту з приставкою ".ua", а змушений працювати з приставками ".com" або ".com.ua".

Непоодинокими є випадки коли недобросовісні бізнесмени реєструють торгову марку конкурента та створюють сайт з приставкою .ua. І поки реальний власник торгової марки буде витрачати гроші на адвокатів, щоб довести свої права на неї, недобросовісний конкурент буде отримувати доходи під чужим логотипом.

Саме тому радимо вчасно зареєструвати свої торгові марки, щоб уникнути описаних вище неприємних ситуацій. Адвокати АО «Юридична Ліга» завжди готові надати Вам кваліфіковану допомогу у реєстрації торгової марки, тел. 096 527 1722

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ