Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Засідання ТКГ знову "зірвали" представники РФ

Як повідомила у своєму Facebook Ірина Геращенко, Засідання ТКГ знову "зірвали" представники РФ.

"Новини з Мінська , де в гуманітарній групі українську сторону сьогодні представляли експерти СБУ і МінТОТ. 
Засідання групи було грубо зірвано базарними тітками( інших окупанти на окупованих територіях не знайшли) , які є запрошені від ОРДЛО і функція яких : озвучувати темники Кремля". 

Представники РФ і запрошені з ОРДЛО знову в категоричній формі відмовилися від всіх пропозицій української сторони, й щодо передачі росіянам 25 засуджених громадян їх країни в обмін на політв‘язнів Кремля, помилування 72 сепаратистів в обмін на 19 наших заручників на окупованих територіях. Й влаштували огидну істерику , коли тільки українські представники заявити вимогу про негайне звільнення військовополонених моряків. 

Під час засідання гуманітарної підгрупи ТКГ, в ході обговорення можливих варіантів обміну заручників
запрошена із Донецька не дипломатично , базарно, в образливій і некоректній формі спробувала робити заяви на адресу України та вищого політичного керівництва держави. 

Українська делегації висловила рішучий координатору щодо перетворення важкого переговорного процесу на базар з лайливими хамами й залишила залу засідань . Мої колеги жорстко зазначили представникам ОБСЄ і РФ щодо неприпустимості образливих , недипломатичних висловлювань в рамках переговорного процесу з боку маріонеток Кремля", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ