Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заступниками голови Львівської ОДА стануть Янків, Стефанишин, Любицький та Губицький

До Києва скеровано подання на чотирьох заступників голови Львівської ОДА. Відтак, затвердження чекають претендент на посаду першого заступника Мирон Янків, заступника з гуманітарних питань Роман Любицький, з питань Євро-2012 Володимир Губицький, з питань АПК Іван Стефанишин. Про це Гал-інфо повідомило джерело у Львівській ОДА.

Мирон Янків обіймав посаду першого заступника голови Львівської ОДА за попереднього губернатора Василя Горбаля. Роман Любицький є директором інформаційного агентства "Західна інформаційна корпорація", фактичнийм власником якого вважається бізнесмен Петро Димінський. Володимир Губицький працював на посаді заступника голови ОДА з питань Євро-2012 у попередній адміністрації. Іван Стефанишин досі обіймав посаду директора департаменту аграрного ринку "Шувар" , а до того - заступника голови ОДА з питань АПК.

Нагадаємо, коментарі Гал-інфо голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк повідомив, четверо заступників голови Львівської ОДА написали заяви на звільнення: заступник з питань економіки Геннадій Дмитренко, заступник з питань промислової політики Євген Пастух, заступник з птань АПК Ярослав Панюра, заступник з соціальних питань Ліляна Гримска.

Що стосується заступника-керівника апарату Ірини Мошури, то, за інформацією Гал-інфо, відповідно до адмінреформи, її посада не матиме статусу заступника.

Нагадаємо, 10 січня в коментарі Гал-інфо голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк повідомив, що вже визначився з числом заступників. Їх буде четверо, а п’ятим буде заступник з питань підготовки до чемпіонату Євро-2012, який працюватиме до 2012 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ