Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Заступником міського голови Сколе обрано свободівця Романа Ушнечива

21 січня 2016 року сесія Сколівської міської ради одним із заступників міського голови обрала депутата від ВО "Свобода", голову Сколівської "Свободи", брата героя Небесної сотні Романа Ушневича. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

За призначення Романа Ушневича на посаду заступника з питань житлово-комунальної служби проголосували 14 депутатів із 21 присутнього у сесійній залі. Не голосували депутати від "БПП" та від партії "Наш край".

"Розумію, що посада заступника міського голови вимагає високої відповідальности. Маю неабиякий досвід депутатської діяльности та чималий багаж напрацювань, який здобув під час підготовки передвиборчої програми. Ми складали програму на основі аналізу та досвіду попередніх каденцій. Упевнений, що чесно та наполегливо працюючи, опираючись на новообраний депутатський склад, ми зможемо спільними зусиллями виправити складну ситуацію у місті. Розпочати планую із розбитих доріг та занедбаного комунального господарства", – повідомив Роман Ушнечив.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ