Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Сколівської районної ради висловилу недовіру голові місцевої райдержадміністрації

Депутати Сколівської районної ради висловилу недовіру голові місцевої райдержадміністрації. Про це повідомив заступник голови Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України Андрій Болкун.

"Партійне НП обласного масштабу: сьогодні депутати Сколівської районної ради висловилу недовіру голові місцевої райдержадміністрації, висуванцеві Блоку Петра Порошенка Ігореві Свистуну. З 34 депутатів за це рішення проголосував 21 обранець. Забракло два голоси, щоб Президент України був змушений відправити свого голову РДА у відставку автоматично. А все на сесії починалось відносно спокійно. Голова адміністрації звітував про виконання програми соціально-економічного розвитку. Депутатів обурило, що багато заслуг, голова приписав собі незаслужено. В результаті виконання програми і звіт було оцінено незадовільно - 20 голосів. А потім представнику виконавчої влади згадали все "добре", що він зробив для розколу громади району. І як результат - перше на Львівщині (і напевно в Україні) висловлення недовірі голові місцевої районної державної адміністрації. Перший пішов! Гори димлять! (ще не шини)!", - зазначено в повідомленні.

Партійне НП обласного масштабу: сьогодні депутати Сколівської районної ради висловилу недовіру голові місцевої райдержад...

Опубліковано Андрієм Болкуном 1 березень 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ