Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Заступниці голови Нацбанку надсилають смс з погрозами

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook заступниця голови Нацбанку Катерина Рожкова, на неї і її команду посилюється тиск.
Фото з Facebook-сторінки Катерини Рожкової

"Три дні поспіль зранку "мітингувальники" біля дому намагаються перешкоджати моєму виїзду на роботу. Доводиться викликати поліцію та їхати на поліцейському авто.

А вчора, о 17:19 з невідомого номера на свій мобільний я отримала СМС з погрозами. Після цього ввечері приїхала поліція із саперами, бо отримали повідомлення про замінування сусідського будинку. Воно виявилось хибним, але, здається, той, хто повідомляв про нього, просто помилився адресою", - написала жінка.

Катерина зазначає, що ці погрози вона сприймаю як реальні, пов’язані з виконанням її службових обов’язків на посаді Першого заступника Голови НБУ.  "Враховуючи мітинги під стінами НБУ, під будинками, в яких проживаю я та Яків Смолій, постійні образливі виклики на нашу адресу та на адресу наших колег з боку "мітингувальників", вчора я звернулась з відповідною заявою до правоохоронних органів. Терор, на жаль, продовжується", - додає вона.

Заступниця також додає: "Але якщо хтось думає, що у такий спосіб можна змусити нас "відкатити" реформу фінансового сектору та зупинити налагоджену роботу НБУ, то він дуже помиляється. Попри тиск, позиція НБУ незмінна – колишні власники банків мають нести відповідальність за виведення коштів та доведення банків до банкрутства. І ось вам невеличкий тизер нашої роботи у цьому напрямку".

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у кінці листопада НБУ заявив, що Коломойський здійснює на них тиск.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ