Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Засуджено злочинця-псевдоДАІвця, який переховувався 14 років

Злочин стався ще 2000 року в Хотинському районі на трасі Чернівці -- Київ біля поста ДАІ. Про це повідомив lvivexpres.com.

Група із п'яти зловмисників, до якої входив і уродженець Стрия, переодягнулась у форму ДАІвців, зупинила вантажівку "Мерседес". Нападники захопили автівку з двома водіями, вивезли до лісу й змусили віддати усі цінні речі, зокрема 36 000 доларів, що були у машині, а ще мобільники, автомагнітолу і навіть ковдру. Водіїв зв'язали і залишили у вантажівці, а самі -- втекли.

Усіх чотирьох спільників чоловіка упіймали та засудили ще 2001 року. Натомість стриянину вдалося втекти за кордон. Там він переховувався аж до 2014 року.

Два роки тому чоловік вирішив повернутися на батьківщину. Для цього він використав підроблені документи. Та на заваді чоловікові стала СБУ. Оперативники спецслужби одержали інформацію зі своїх джерел про те, що чоловік матиме підроблені документи та ще й може везти в Україну нелегальну зброю.

Відтак чоловіка затримали у "Шегинях" і хоч зброї при ньому не було, зате СБУ знайшли у втікача 1500 таблеток "субітекс".

Сихівський райсуд до цього часу розглянув справу і призначив чоловікові десять років позбавлення волі з конфіскаєю усього належного йому майна.

lvivexpres.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ