Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Завершено ремонт приймального відділення Львівської обласної клінічної лікарні

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/5
В межах програми "Велике будівництво" завершено капітальний ремонт приймального відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Про це повідомили 31 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Ремонт складався із:

  • укладання 3184 м2 асфальтного покриття від терапевтичного відділення до головного корпусу

  • реорганізацію приймального відділення з облаштуванням лабораторії, довідкової, кімнат для переодягання та відпочинку лікарів, оглядових кімнат та палат з киснепроводами до кожного ліжка

  • викладення "наливної" підлоги

  • облаштування кабінетів для проведення УЗД та ехо серця

  • реконструкцію підвальних приміщень

  • закупівлю нових апаратів рентгенографії та УЗД

  • заміну електопроводів, пожежної сигналізації, вентиляції та ін.

В рік лікарня обслуговує близько 33-х тис. пацієнтів. За словами генерального директора лікарні Михайли Гички, найбільш критичними були проведення благоустрою території та облаштування під’їздів для автомобілів швидкої допомоги.

"Робимо все щоб, наші пацієнти були задоволені наданням медичних послуг, а лікарям було комфортно працювати. Ми завжди раді надати  якісну і високоспеціалізовану медичну допомогу усім, хто її потребує", - додав Михайло Гичка.

КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня" є однією із найстаріших та найбільших багатопрофільних лікарень в Україні, при якій діють Центр трансплантації органів, тканин та інших анатомічних матеріалів, Центр замісної ниркової терапії, Протиепілептичний центр та ін.

В рамках програми "Велике будівництво" до 01.04.2021 р. передбачена реалізація проєктів з покращення матеріально-технічної бази та ремонтів 8-ми опорних закладів охорони здоров’я Львівської області. На даний час вже завершено роботи по 5-ти об’єктах – у Новояворівській районній лікарні, у Львівській лікарні швидкої медичної допомоги , 8-ій міській лікарні м. Львова, Львівській обласній клінічній лікарні. Реконструйовані приймальні відділення у Червоноградській міській, Стрийській центральній районній та Дрогобицькій міській лікарні № 1 вже з 1-го квітня готові приймати пацієнтів.

"Усі 8 об’єктів завершені до квітня, як і було задекларовано. Це закупівля нових апаратів УЗД, КТ та рентгенографів, це капітальні ремонти з заміною електрики та обладнання, це облаштування нових лабораторій та оглядових кімнат. Реалізація програми "Велике будівництво" у сфері медицини забезпечить найпотрібніше – комфортні та якісні умови роботи лікарів та обслуговування пацієнтів", - сказав заступник голови ЛОДА Іван Собко.

"Велике будівництво" - програма масштабної розбудови якісної інфраструктури України, яка передбачає спорудження доріг, шкіл, дитячих садків, центрів медичної допомоги та стадіонів. Програма ініційована Президентом України Володимиром Зеленським у 2020 р. Цьогоріч у пріоритеті Програми також розвиток мережі приміських експресів та швидкісних потягів між найбільшими містами України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ