Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра частина Шевченківського та Залізничного районів залишаться без води

Львівводоканал попереджає, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт завтра, 2 листопада, буде припинено подачу води в Шевченківський та Залізничний райони.
фото: www.ogo.ua

Комунальники перепідключатимуть новозбудовану ділянку водопроводу на вул. Шевченка, тому водопостачання не буде на вказаних вулицях: вул. Бортнянського, вул. Бр.Міхновських, вул. Братів Дужих, вул. Вернигори, вул. Єрошенка, вул. Золота, вул.  Кв.-Основ'яненка, вул.  Клепарівська, вул. Кучера, вул. М.Вовчка, вул. О.Степанівни, вул. Пстрака, вул. Скляна, вул. Сорохтея, вул. Ясна, вул. Сосенка, вул. Стороженка, вул. Турянського, вул. Хорватська, вул. Шевченка (парна сторона від №14 до №108, непарна сторона від №33 до №67а), вул. Щекавицька, вул. Яцкова. 

Також частині вулиць воду подаватимуть з пониженим тиском. Йдеться про мешканців на вул. Головацького, вул. Голубовича, вул. Декарта, вул. Кооперативній, вул. Короткій, вул. Морозенка, вул. Одеській, вул.Сембратовичів (Перова), вул. Стародубській, вул. Хотинській та вул. Шараневича. 

Попередньо води не буде з  9:00 до 20:00. 

Львівводоканал попереджає, що після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі.В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ