Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра частина вулиць Галицького і Франківського районів будуть без водопостачання

У зв'язку з проведенням планових робіт із підключення новозбудованого будинку на вул. Кастелівка до мереж водопостачання, завтра, 29 березня, з 09:00 до 20:00 год буде припинено подачу води до частини вулиць у Галицькому і Франківському районах міста.

Фото: Depositphotos

Про це повідомили у ЛМКП «Львівводоканал». 

Зокрема, без водопостачання будуть такі вулиці: І. Франка (парна сторона від №66 до №156, непарна сторона від №63 до №165), Єфремова, Колесси, Антоновича, Вітовського, Звіринського, Героїв Майдану, Галицької Армії, Грабовського, Драгоманова, Квітнева, Коновальця, Конотопська, Коцюбинського, Лукаша, Мельника, Моршинська, Повстанська, Природна, Сар'яна, Героїв УПА, Тютюнників, Червона, Карпинця, Рудницького, Комаринця, Похила, Шумського, Цегельського, Нагірних, Воля, Котка, Мила, Сметани, Гіпсова, Житомирська, Сельських, Ангеловича, Шептицьких, пл. Кропивницького, Бандери, Київська, Мушака, Стуса, Свєнціцького, Дібровна.

На час відключення води з 10 год працюватиме водовозка. ЇЇ дислокацію визначатимуть відповідно до реєстрації звернень мешканців, які надходитимуть на гарячу лінію «Львівводоканал».

Цілодобова гаряча лінія ЛМКП «Львівводоканал»: короткий номер 15-51 (для стаціонарних телефонів) або +38 (032) 259-15-50, +38 (032) 259-15-51 (для дзвінків з мобільного).

Після завершення ремонтних робіт комунальники проведуть промивку вуличної водопровідної мережі. Мешканцям нагадують, що в період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ