Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра Львів попрощається із захисниками Олегом Короляком та Дмитром Сливкою

У четвер, 22 лютого, Львів попрощається з військовослужбовцями Олегом Короляком та Дмитром Сливкою, які захищали Україну від російських окупантів.
Фото: ЛМР

Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Воїна Олега Короляка поховають на Ряснянському цвинтарі. А воїна Дмитра Сливку повезуть на кремацію у Київ, тож про день його поховання буде відомо пізніше. 

Біографічні довідки захисників 

Олег Короляк (02.05.1991-15.02.2024) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №92 міста Львова. Здобував освіту на хімічному факультеті Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання проходив військову службу у лавах військ протиповітряної оборони. Працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Лінапарат Сервіс», згодом – на підприємстві “SavService” у Львові.

Із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у складі 115-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання у гарячих точках фронту. За особисту мужність був відзначений нагрудним знаком «Ветеран війни».

У Олега Короляка залишилися батьки, дружина і двоє дітей.

Дмитро Сливка (19.08.1996-18.02.2024) Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №18 Львівської міської ради. Здобув вищу освіту в Українському католицькому університеті та у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського.

Обожнював гори та активно займався спортом. За словами рідних, Дмитро був дуже впертим та наполегливим.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боронив незалежність та територіальну цілісність держави у лавах 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Дмитра Сливки залишилися тато і мама.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ