Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

21 грудня в АТО загинув уродженець Сокальщини: у Міноборони не було грошей, щоб доправити тіло додому

Уночі проти 22 грудня у зоні АТО загинув уродженець села Завишень Сокальського району Львівської області, молодший сержант 53-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Олег Галатюк. 25 грудня у Сокальському районі оголошено Днем жалоби. Цю інформацію Гал-інфо підтвердив голова Сокальської районної ради Микола Пасько. Також Гал-інфо стало відомо, що у цей час тіло Олега Галатюка везуть додому.

Олег Галатюк служив у розвідці. Він загинув поблизу населеного пункту Верхнє Турецьке на Донеччині.

Олег уроженець села Забужжя Сокальського району. Одружений, у вересні у нього народилась дочка. Також він мав сина чотирьох років від першого шлюбу. Мама Олега перенесла складну операцію на серці, має протезований клапан, на операцію кошти збирало все село.

Як повідомили Гал-інфо в ГФ «Самооборона Майдану 10 Сотня», завтра, 25 грудня, тіло Героя привезуть додому. Активісти закликають усіх, у кого буде можливість, прийти на 9.00 до місцини Трьох Святих, що у селищі Жвирці. А похорон відбудеться об 11.00 на новому цвинтарі в селі Завишень.

Також у коментарі журналістові Гал-інфо голова Сокальської районної ради Микола Пасько повідомив, що до нього звернулися активісти Правого сектора з проханням допомогти якнайшвидше доправити тіло Олега додому, оскільки в Міноборони є проблеми з пальним. Кошти на перевезення дали в ДП "Львіввугілля".

У ГФ «Самооборона Майдану 10 Сотня» теж виділили допомогу сім'ї. 

Активісти також повідомили, що у цей час тіло Олега Галатюка везуть додому. До демобілізації Олегу залишалося десять днів.

у нас ще один загиблий Герой! Олег Галатюк, спочивай з Богом! Вічна пам'ять!

Опубліковано Мар'яною Климців 24 грудня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ