Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Завтра родини загиблих гірників отримають по 100 тис. грн на карткові рахунки

Завтра, 10 березня, родини гірників, які загинули внаслідок НС на шахті "Степова", отримають по 100 тис. грн на карткові рахунки. Про це сьогодні, 9 березня, під час брифінгу повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, передає кореспондент Гал-інфо.

"Відповідно до ухвали сесії Обласної ради, ми сподіваємось, що вже завтра будуть перші виплати  родинам загиблих гірників по 100 тис, а постраждалим від 20-60 тис. гривень. Також сподіваємось, що наступного тижня родини, які зазнали втрат, отримають і гроші, які виділив Кабінет міністрів України", - зазначив Олег Синютка.

Також, за словами голови Львівської ОДА, станом на  сьогодні в лікарні залишається 23 постраждалих, стан їхнього здоров'я - різний.

"Є частина людей, які можуть у найближчий час бути виписані, але за рекомендаціями лікарів вони ще деякий проведуть у лікарні", - додав Олег Синютка.

Синютка звинуватив Волинця у дестабілізації ситуації на ДП «Львіввугілля»

Нагадаємо, сьогодні рішенням господарського суду Львівської області  були розблоковані рахунки ДП "Львіввугілля". Відтак, сьогодні-завтра шахтарі отримають заборговані кошти на свої карткові рахунки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ