Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Господарський суд у Львові розблокував рахунок "Львіввугілля"

Сьогодні, 9 березня, Господарський суд Львівської області ухвалив рішення про розблокування рахунку ДП "Львіввугілля". Про це на Фейсбук повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

«Тепер гірники отримали надію на отримання зарплати. А державне підприємство зможе вести господарську діяльність!», - повідомив Волинець.

Нагадаємо, що сьогодні вранці шахтарі РО НПГУ м. Червонограда розпочали акцію пікетування Господарського суду Львівської області на вул. Личаківській з вимогою розблокування рахунку ДП "Львіввугілля" для виплати заборгованості по заробітній платі. Зараз на заблокованому рахунку ДП "Львіввугілля" є понад 93,8 млн грн, - повідомив голова профспілки гірників.

Також він зазначив через Фейсбук, що вчора, 8 березня, о 23:30 в ситуацію з виплатою зарплати втрутився прем’єр-міністр Володимир Гройсман та міністр юстиції Павло Петренко. Були викликані терміново на роботу працівники Мін'юсту як в Києві так і в м. Червоноград для розблокування рахунку.

Раніше, нагадаємо, гірники, члени НПГУ оприлюднили заяву про зупинку відвантаження вугілля, прийняту місцевою організацією НПГУ, та можливі страйки шахтарів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ