Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра та післязавтра «Галичанка» прийме у Львові київський «Спартак»

30-31 березня, найближчої п’ятниці та суботи відповідно, львівська «Галичанка» в межах десятого туру чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги сезону 2017/2018 рр. прийматиме на домашньому майданчику київський «Спартак».

30-31 березня, цієї п’ятниці та суботи відповідно,  львівська «Галичанка» в межах десятого туру чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги сезону 2017/2018 рр. прийматиме на домашньому майданчику київський «Спартак».

Цей тур Суперліги  стане найгарячішим, адже після  нього лише три кращі команди продовжать боротьбу за медалі. Запрошуємо львів’ян та гостей міста на цікаві матчі

Матчі  проходитимуть у спорткомплексі ЛНУ ім. І. Франка (вул. М.Черемшини, 31). Початок матчів: 30 березня (п’ятниця) о 17:30, 31 березня (субота)  - об 11:30. Вхід – вільний.

Запрошуємо усіх: варто прийти й побачити виступ найкращої команди Львівщини. Адже саме «Галичанку» за підсумками 2017 року було визнано найкращою командою Львівщини  серед команд всіх ігрових видів спорту.

В межах 10-го туру також свої матчі в Херсоні зіграють «Дніпрянка» і «Реал», а у Тернополі -  «Економунівер» і «Карпати».

Нагадаємо, що після дев’яти попередніх турів одноосібним лідером у турнірній таблиці є «Галичанка» :

Турнірне становище команд після 9 турів (18-ть матчів):

  1. «Галичанка» (Львів) – 34 очки
  2. «Карпати» (Ужгород) – 25
  3. «Дніпрянка» (Херсон) – 20
  4. «Реал» (Миколаїв) – 19
  5. «Спартак» (Київ) – 10
  6. «Економ-Університет» (Тернопіль) – 0.

Ігри десятого туру завершать перший етап чемпіонату України.  Надалі команди будуть поділені на дві групи. У тріо «Б» потраплять команди, які посіли 4-6 місця після першого етапу. У групі «А» опиниться перша трійка, яка й розіграє медалі національної першості.

Відтак найжорсткіше протистояння в 10 турі очікується між «Дніпрянкою» і «Реалом», яких в турнірній таблиці розділяє лише одне очко. Котрась  з цих команд пройде в групу А і разом з «Галичанкою» та «Карпатами» продовжить боротьбу за медалі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ