Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра та післязавтра «Галичанка» зіграє перенесені матчі зі «Спартаком»

Завтра та післязавтра, 11 та 12 грудня відповідно, гандболістки львівської «Галичанки» зіграють перенесені матчі 6 туру проти київського «Спартака».
wz.lviv.ua

Обидва матчі відбудуться у спорткомплексі броварського вищого училища фізичної культури. У п’ятницю, 11 грудня, команди розпочнуть матч о 18:30, а у суботу, 12 грудня, о 15:30.

Нагадаємо, матчі 6 туру чемпіонату України між «Галичанкою» та «Спартаком» були перенесені, оскільки національна жіноча збірна України з гандболу брала участь у Кубку Турчина.

За словами тренера команди Віталія Надича, до Броварів вирушили усі гравці «Галичанки» за винятком Анастасії Дорожівської.

«Анастасія отримала травму ще у матчі Кубка ЄГФ проти турецької «Муратпаші», тому у матчах зі «Спартаком» вона не зіграє, - каже Віталій Надич. - Усі інші дівчата готуватися до поєдинків з хорошим настроєм. До матчів проти «Спартака» команда готувалася у звичному режимі. Дівчата добре готові психологічно і поїхали до Броварів за двома перемогами. «Спартак» останнім часом омолодився. На мою думку, команда зараз виглядає непогано. Особливо кидається у вічі активний перехід від захисту до нападу» - сказав Віталій Надич.

Нагадаємо, у матчах першого туру «Галичанка» двічі обіграла «Спартак» у Львові – 34:23 та 27:22.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ