Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові ліквідовуватимуть гостро аварійні ями

На вулицях міста проводитимуть роботи з ліквідації гостро аварійних ям гарячим асфальтом. Відтак в роботу запустять два асфальтних заводи – у Личаківському і Залізничному районах.
Фото - ЛМР

"Роботи з ліквідації аварійних ям ми проводимо впродовж зими. Однак, коли є мінусова температура, то проводимо ремонт гостро аварійних ям лише холодним асфальтом, адже гарячим асфальтом при мінусовій температурі працювати неможливо. Так, за минулий тиждень ми використали 21 тонну холодного асфальту.

Однак, навіть взимку, коли є плюсова температура, ми запускаємо асфальтні заводи, щоб працювати гарячим асфальтом. Гарячий асфальт є надійніший і якісніший. Холодний асфальт – це тимчасовий захід, щоб унеможливити прогресування аварійних ям", - розповіла заступниця мера Львова Ірина Маруняк.

Відтак завтра, з огляду на плюсову температуру запустять два асфальтні заводи – у Личаківському і Залізничному районах. "Техніка робіт така, що ми спочатку зарізаємо ями, смолимо по краях і лише тоді засипаємо асфальт. Особливу увагу зараз приділяємо магістральним дорогам і дорогами середнього класу", - додала Ірина Маруняк.

Ремонт доріг великими картами за сприятливих погодних умов розпочнуть в кінці березня – на початку квітня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ