Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові Школа Соціального Лідерства презентуватиме свої проекти

У четвер, 31 травня, у Львівському обласному молодіжному центрі відбудеться презентація проектів Школи Соціального Лідерства. Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

Упродовж березня-травня 2018 року у Львові діяла Школа Соціального Лідерства, де молодь зі Львова та Львівської області вчилася розробляти власні соціальні проекти, готувати заявки на ґрантову підтримку, презентувати своєї ідеї у стилі доповідей TED та брати участь у міжнародних молодіжних програмах. 

Серед випускників школи - студенти Львівської Політехніки, ЛНУ ім. Івана Франка, ЛНАМ, Коледжу культури і мистецтв, Львівського поліграфічного коледжу, ЛДУФК та ін.

У Школі викладали:  актори Львівського театру імені Леся Курбаса, учасники TEDxLviv Наталка Рибка-Пархоменко та Андрій Водичев,  тренер дизайн-мислення, дизайнеркомпанії SoftServe Максим Білий,  менеджерка з міжнародної координації та комунікацій Ірина Вуйцик,  кандидатка економічних наук та засновниця ініціативи “T-Helpers” Мар’яна Жураковська,  кандидатка політичних наук та директорка YMCA Lviv Олександра Сорокопуд.

У презентації Школи Соціального Лідерства візьмуть участь її організатори, викладачі та студенти.

Випускники будуть розповідати про свої проекти, які присвячені питанням розвитку критичного мислення серед молоді, арт-курсів для літніх людей, адвокації прав жінок та донорства кісткового мозку. Також будемо переглядати відео випускників про їхні ідеї та навчання в Школі і спілкуватися про майбутнє проектів нашої молоді.

Захід відбувається в межах конкурсу молодіжних проектів Обласної програми "Молодь Львівщини" на 2016-2020 роки.

Початок о 15.00 (вул. Винниченка, 12, 2 пов.).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ