Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Разумков офіційно скликав позачергове засідання ВР: що відомо

У вівторок, 13 липня, о 16:00 відбудеться позачергове засідання Верховної Ради. Голова ВР Дмитро Разумков підписав відповідне розпорядження, яке оприлюднила його прессекретар Ольга Туній.
Верховна рада України

Про це інформує УНН.

"У зв’язку з вимогою Президента України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України: скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання на 16 годину 13 липня 2021 року", - сказано у документі.

Серед питань запропонованого порядку денного - реформування підприємств ОПК, криміналізація контрабанди, питання легалізації медичного канабісу, е-резидентство, про повноваження АМКУ.

Зокрема сьогодні Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що Верховна рада  розгляне закон про відновлення діяльності Вищої кваліфкомісії суддів.

"Три законопроєкти, які були прийняті Верховною радою, повернуті з вето президента, будуть розглянуті на цьому тижні. Один з них, як і прогнозувалося, це №3711-д, реформа ВККС. Завтра одним з перших питань ми його зможемо розглянути в залі для того, щоб продемонструвати, що ми рухаємося у напрямку судової реформи", - зазначив Разумков.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, президент Володимир Зеленський ветував законопроект №3711-д про перезапуск ВККС через технічну колізію з нормами про міжнародних експертів у конкурсній комісії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ