Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра відбудеться сесія Львівської міської ради

Завтра, 8 лютого 2007 року, відбудеться пленарне засідання 4-ї сесії Львівської міської ради 5-го скликання — про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 
Про випуск муніципальних облігацій для здійснення запозичень до міського бюджету м. Львова доповідатиме директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Олег Синютка; про затвердження переліку об’єктів, видатки на які у 2007 році будуть проводитись за рахунок міського бюджету розвитку м. Львова, доповідатиме директор департаменту фінансової політики Любов Максимович.
Про затвердження видатків ради на 2007 рік, доповідатиме секретар Львівської міської ради Володимир Квурт  (у питанні, зокрема, йдеться про фінансування діяльності Львівської міської ради як представницького органу місцевого самоврядування, забезпечення функціонування постійних депутатських комісій, виконання депутатами своїх повноважень, проведення інших видатків ради здійснюється у відповідності до Положення про видатки ради, затвердженого ухвалою від 11 липня 2002 року).
Підніматиметься питання газети «Ратуша». А саме: звіт редактора газети Львівської міської ради «Ратуша» та представлення концепції розвитку газети на 2007 рік, з цього приводу доповідатиме редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв.  Іншим питанням у порядку денному стоїть питання про приватизацію комунального підприємства «Редакції газети Львівської міської ради «Ратуша», доповідатиме начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Остап Процик.
Також будуть обговорюватися питання про затвердження положення про участь територіальної громади м. Львова у господарських товариствах; про заходи щодо поводження з твердим побутовими відходами у м. Львові; про утворення площі Марійської у м. Львові, також протест прокурора, внесення змін до ухвал та низку земельних питань. Загалом порядок денний налічує близько 50 питань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ