Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Завтра за НПК „Галичина” боротимуться три компанії

25 січня на аукціоні  з продажу 32,86% акцій НПК „Галичина” візьмуть участь три компанії, саме таку кількість назва директор інвестиційно-банківського департаменту ІФГ „Сократ” Владислав Остапенко. Про це він повідомив у коментарі „Гал-info”.
Владислав Остапенко також додав, що кількість компаній, які задекларували своє бажання взяти участь в аукціоні 25 січня, — є три: українська компанія і дві компанії-нерезиденти. Він відмовився назвати їх, оскільки компанії не надали дозволу на розголошення свого імені. Як зазначає Остапенко, про них буде сказано на самому конкурсі.
Нагадаємо, що „Сократ”, за дорученням власників 32,86% акцій НПК „Галичина”, оголосив про проведення 15 грудня 2005 року аукціону з продажу цього пакету акцій, згодом аукціон було перенесено на 25 січня 2005 року. На аукціон буде виставлено 286 млн 83 тис. 547 штук акцій, це 32,86% статутного фонду „Галичини”, за стартовою ціною 2 гривні за одну акцію. Загальна стартова ціна пакета акцій, виставлених на аукціон, – 572 млн 167 тис. 94 гривні.
Торги мали відбутися на ПФТС у формі відкритого аукціону. Сума застави – 10% від стартової ціни акцій. Компанії-нерезиденти можуть перераховувати заставу в іноземній валюті. Термін оплати акцій – 30 календарних днів з дати проведення аукціону. Термін постачання акцій – 2 робочих дні з моменту отримання покупцем дозволу АМК (у разі, якщо це необхідно). Лід-менеджер аукціону – „Сократ”. Спів-менеджер – „Приватбанк”.
Нагадаємо, що про бажання брати участь в аукціоні заявляла  польська „Top Consulting Ltd.”, проте з нею не було досягнуто домовленостей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ