Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна Львівщини успішно виступила в Кубку України з художньої гімнастики

Цими днями у спортивному комплексі «Юність» міста Ужгород відбувся Кубок України 1016 року з художньої гімнастики, пам'яті Заслуженого тренера України Валентини Зінченко, повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Участь представницьких змаганнях національного рівня взяли 176 найкращих представниць художньої гімнастики усієї країни, в тому числі збірні команди Луганської та Донецької областей. До Ужгорода з'їхалася еліта українських грацій, зокрема і бронзова призерка Олімпійських ігор Анна Безсонова та чемпіонка світу Анна Різатдінова. Закарпатські змагання стали своєрідною підготовкою до виступу кращих українських гімнасток у важливих змаганнях цього сезону - Кубку світу у Фінляндії та Олімпійському турніру в Бразилії.

Львівщину у цих змаганнях представляли одразу дві команди. В особистому заліку за програмою кандидатів у майстри спорту львів’янка Христина Погранична посіла друге місце, випередивши гімнастку із Дніпропетровська Олександру Яремчук, а перемога дістала киянці Єві Мелещук.

Не менш успішними виявилися досягнення львівських гімнасток і у командних змаганнях. У груповій першості за програмою майстрів спорту львівські спортсменки Ольга Козак, Оксана Сапунова, Дарія Стадницька, Росина Нгуєн, Вікторія Іванів, Вікторія Пилипенко здобули срібні нагороди. Переможцями у груповій першості виявилася команда з Києва, а бронзові медалі вибороли «художниці» з Дніпропетровщини.

В загальнокомандному заліку Львівська область посіла третє місце.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ