Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна Львівщини з самбо виборола 11 медалей на всеукраїнському турнірі

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
Днями на Одещині завершився Всеукраїнський турнір "Кубок юна Україна" з боротьби самбо серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат. Про це повідомили 8 вересня у прес-службі ЛОДА.

За сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА участь у заході взяла збірна команда Львівщини.

У підсумку наші  спортсмени вибороли 11 медалей, з яких 3 - золоті.

Зокрема, абсолютними чемпіонами стали:

Андрій Сударіков у ваговій категорії 81 кг. Його тренують Семен Сударіков та Роман Шміло. Золото також у Віталія Стасіва у ваговій категорії 74 кг, його тренер — Роман Шміло. А найкращим у ваговій категорії 84 кг став Микола Грибик, його тренує Ярослав Грибник.

Другу сходинку у ваговій категорії 65 кг виборов Семен Новосад. Його тренують Семен Сударіков та Роман Шміло. Також срібло у представниці Львівщини Марти Чаплінської, яка виступала у ваговій категорії 48 кг. Спортсменку тренують

Андрій Мельник та Роман Юнак. Ще один срібний призер з Львівщини — Артур Смук у ваговій категорії 75 кг. Його тренують Олег Гасюк та Роман Шміло.

Бронзовим призером змагань став Ігор Луговий, представник Львівщини, який виступав у ваговій категорії 81 кг. Його тренер — Араз Туваков.

Також третю сходинку посіла Марта Мельник, яка виступає у ваговій категорії 60 кг. Її тренує Андрій Мельник. У ваговій категорії понад 100 кг третім став Стефан Довгалюк, якого тренує Араз Туваков. Третю сходинку у ваговій категорії 75 кг посів Адріан Шиян. Його тренують Семен Сударіков та Роман Шміло.

Бронзову медаль також виборола Аня Виноградська у ваговій категорії 44 кг. Спортсменку тренують Андрій Мельник та Роман Юнак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ