Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Збив 13-річну дівчину і втік: у Червоноградському районі розшукали водія-втікача

У Червоноградському районі поліцейські розшукали водія, який вчинив наїзд на дівчинку та втік з місця події. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 квітня близько 21.30 у селі Стенятин, Червоноградського району. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 13-річну дівчинку, місцеву мешканку, яка з подружкою йшла узбіччям дороги, та втік з місця події. Внаслідок ДТП школярка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими та співробітниками сектору реагування патрульної поліції Червоноградського районного відділу поліції встановили, що наїзд на дівчинку скоїв 30-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем «Рено Дастер». Поліцейські встановили його місце перебування, автомобіль, яким було скоєно наїзд, вилучений на арештмайданчик.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Автомобіль, яким було скоєно наїзд, правоохоронці вилучили на арештмайданчик.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ