Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Зе! Старт: "Розкрути" свій бізнес та отримай 100 тисяч грн.

За підтримки партії «Слуга Народу» запускається безкоштовний курс «Зе! Старт» із фінансовою допомогою для підприємців-початківців з усієї України.

Серед тем, які планується охопити під час занять: робота з ідеєю, створення ефективної бізнес-моделі, правильна робота з податками, вибудовування стосунків із клієнтами, застосування CRM-систем, маркетинг свого бізнесу, робота з негативом та залучення інвестицій. Навчання проводитимуть як профільні експерти, так і топ-менеджери великих компаній.

Під час бізнес-курсу учасники зароблятимуть «планетки» – внутрішню валюту, яку обмінюватимуть на бажані призи. Навчання реалізується за допомогою Zoom-сесій протягом 2-4 годин тричі на тиждень (всього 3 тижні).

Найкращі учасники курсу, які презентують та захистять найперспективніший бізнес-план, отримають фінансову допомогу для реалізації свого бізнесу до 100 000 грн (навчатися можуть всі учасники, які пройшли відбір, а для участі в конкурсі на отримання фінансової допомоги необхідно бути зареєстрованим як ФОП не пізніше 17 серпня).

Анкети прийматимуться з 13 до 22 липня.

Навчання абсолютно безкоштовне. Детальніше про курс на сайті проєкту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ