Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленського чекають у Раді 1 лютого

На відкриття сьомої сесії Верховної Ради дев'ятого скликання запрошено Президента України Володимира Зеленського.
Фото: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Про це повідомив голова парламенту Руслан Стефанчук на засіданні Погоджувальної ради ВР в понеділок, - передає УНН.

"Завтра у нас відкривається чергова, сьома сесія Верховної Ради дев’ятого скликання (…) Ми направили листи всім: і Президенту України, і іншим особам, які відповідно до Регламенту запрошуються на відкриття сесії", - сказав Стефанчук.

Стефанчук також зазначив, що на початку роботи нової сесії необхідно затвердити порядок денний. Апарат ВР, з його слів, завершив опрацювання пропозицій комітетів до проекту порядку денного сьомої сесії.

Голова ВР повідомив, що комітетами пропонується включити до порядку денного 422 питання до першого розділу - це питання, які повністю підготовлені для розгляду на пленарних засіданнях. До другого розділу питань, які доручається підготувати і доопрацювати, пропонується 1188, разом 1630 питань.

Головуючий звернувся до учасників засідання з проханням завтра розглянути і затвердити ці питання і повідомив, що завтра планується провести перше пленарне засідання сьомої сесії. Він також сказав, що затверджено календарний план роботи під час сьомої сесії, відповідно до якого народні депутати завтра будуть працювати пленарно, після цього три наступних дні - у комітетах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ