Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський очолює рейтинг довіри серед ключових національних політиків

За результатами соціологічного опитування, Президент Володимир Зеленський очолює рейтинг довіри серед ключових національних політиків. Про це інформує Соціологічна група «Рейтин», яка проводила дослідження.

44% опитаних довіряють главі держави, 51% – не довіряють.

Юрію Бойку довіряють 24%, не довіряють – 58%, Юлії Тимошенко довіряють 22%, не довіряють – 74%, Петрові Порошенку довіряють 22%, не довіряють – 75%.

Рівень довіри до Президента Зеленського (44%) вищий, аніж за аналогічний період каденції мали президенти Порошенко (25%) та Янукович (26%).

Опитування Соціологічної групи Рейтинг проведеного 29 серпня – 3 вересня 2020 року методом CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера),

Аудиторія: населення України від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, типом поселення. Вибіркова сукупність: 10000 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.  Помилка репрезентативності дослідження: не більше  1%. Терміни проведення: 29 серпня-3 вересня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ