Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський приїде до Кишинева на День незалежності Молдови

Президент України Володимир Зеленський візьме участь в урочистостях в Кишеневі з нагоди 30-річчя незалежності Молдови 27 серпня і проведе чотиристоронню зустріч з колегами з Румунії, Польщі та Молдови.
фото - ВВС

 Про це повідомили в адміністрації президента країни, інформує УНН.

Так, президент країни Майя Санду 26 і 27 серпня прийме в Кишиневі президентів Польщі, Румунії та України.

Президент Республіки Польща Анджей Дуда відвідає Молдову з офіційним візитом. Польський лідер приземлиться в Кишиневі в четвер, 26 серпня, і проведе зустрічі з Майєю Санду й іншими високопоставленими офіційними особами. На наступний день, 27 серпня, президент Анджей Дуда візьме участь у заходах, присвячених 30-річчю незалежності Республіки Молдова.

Також 27 серпня о Кишиневі будуть перебувати президент Румунії Клаус Вернер Йоганніс і Президент України Володимир Зеленський.

Троє глав держави разом з президентом Молдови Майєю Санду візьмуть участь в урочистостях, організованих на площі Великих національних зборів з нагоди трьох десятиліть незалежності Республіки Молдова.

Згодом відбудеться кілька двосторонніх зустрічей, а також багатостороння зустріч чотирьох президентів. Наприкінці будуть зроблені заяви для преси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ