Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Зеленський на Львівщині пообіцяв до кінця лютого закрити борги перед шахтарями

Сьогодні, 6 лютого, під час візиту президента України Володимира Зеленського на шахту "Межирічанська" Державного підприємства "Львіввугілля" у Червонограді, Президент пообіцяв до кінця лютого закрити заборгованість перед шахтарями, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо
1/1

Володимир Зеленський повідомив, що до кінця лютого закриють заборгованість перед шахтарями, які працюють на шахті "Межирічанська".

Він заявив, що заборгованість перед шахтарями, які працюють на шахті "Межирічанська" становить 22 млн грн. Загалом, за словами Глави держави, заборгованість перед шахтарями "Львіввугілля" становить 175 млн грн.

"Ми розберемося зі всіма боргами, напишемо план, як ми зможемо це закрити. Якщо можна у найближчі дні дати хоч якісь гроші людям. 25 лютого на раді шахтарів я буду. Ми будемо із нашим планом дій. Хочу вас заспокоїти - ми поважаємо вашу професію, знаємо, що вона недооцінена в нашій країні. Треба це виправити", - сказав Зеленський.

Він заявив: "Ми маємо надати людям гроші. Якщо ми не можемо закрити заборгованість до 25 лютого, то частково її погасимо".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ