Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський оновив наглядову раду "Укроборонпрому"

Президент України Володимир Зеленський підписав два укази, одним з яких припинив повноваження члена наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром" Володимира Горбуліна, а другим призначив до наглядової ради трьох нових членів.

Про це повідомляє пресслужба концерну.

"Згідно з Указом Глави держави №208/2021, до вищого керівного органу концерну увійшли президент Київської школи економіки Тимофій Милованов і промисловці Олександр Носов і Ростислав Шурма. Отже, на сьогодні наглядова рада "Укроборонпрому" представлена п'ятьма членами. До її складу також входять перший заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Валерій Іващенко та екс-директор Агентства дослідницьких проектів з оборони (DARPA) Ентоні Дж. Тетер", - сказано в повідомленні.

Генеральний директор "Укроборонпрому" Юрій Гусєв подякував Володимиру Горбуліну за роботу в наглядовій раді концерну на посаді голови та зазначив, що припинення його повноважень пов'язане зі станом здоров'я Горбуліна.

У концерні нагадали, що до повноважень наглядової ради "Укроборонпрому" входить, зокрема, затвердження Стратегії розвитку та напрямків діяльності концерну, а також здійснення контролю за виконанням концерном та його учасниками покладених на них завдань у сфері оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва.

22 травня очільник Концерну Юрій Гусєв представив пана Милованова керівникам Укроборонпрому та його підприємств-учасників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ