Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський поговорив з Лукашенком (оновлено)

Президент України Володимир Зеленський поговорив з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Про це заявили на офіційній сторінці глави України.

Щойно опубліковані деталі цих перемовин.

“Олександр Лукашенко зателефонував Володимиру Зеленському. 

Політики домовилися, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип'ять. 

Олександр Лукашенко взяв на себе відповідальність за те, що на час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі”, - зазначили в офісі презедента.

Перед цим у Центрі оборонних стратегій України заявили, що існує дуже велика ймовірність того, що самопроголошена влада Білорусі в найближчі години ухвалить рішення про участь білоруської армії у війні, яку розпочала Російська Федерація проти України.

Нагадаємо, З початку відкритої війни, сьогоднішня ніч на Львівщині була найбільш спокійною. Про це під час брифінгу заявив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.
“Понад 17 тисяч людей звернулися в органи правопорядку. Не дивлячись на це, правоохоронна система справляється, ситуація контрольована та на вулицях спокійно”, - заявив Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ