Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський представив Монастирського колективу МВС

Президент України Володимир Зеленський представив колективу нового міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та заявив, що хоче відчути довіру та повагу до правоохоронних органів.
Денис Монастирський

Про це інформує УНН.

“Хочу привітати в Кабміні Дениса Монастирського з цією дуже важливою, мені здається, по-перше, довірою від парламенту, довірою від прем’єр-міністра і від Президента. Ми всі дійсно хотіли, щоб ви стали міністром, щоб вас підтримали парламентарі, через довіру. Ми небагато часу знаємо один одного, працюємо два роки. Я вважаю, що те, що сьогодні Президент та прем’єр (довіряє — ред.)... дуже важливо, щоб керівництво держави довіряло міністрам і перш за все керівництву правоохоронних органів, МВС...Я як просто громадянин України хочу дуже сильно довіряти правоохоронним органам і хочу дуже сильно поважати представників правоохоронних органів, людям, які захищають спокій, безпеку кожного з нас...”, — сказав Зеленський.

За його словами, дуже важливо, щоб всі ми пишалися українською Національною поліцією, правоохоронними органами.

“Мені здається, що саме це завдання найголовніше для нового міністра МВС, і воно ще раз говорю не від Президента чи будь-кого, а саме внутрішнє завдання від громадянина України... Хочу довіряти, хочу пишатися кожним представником Міністерства внутрішніх справ”, — наголосив Президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ