Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський прокоментував можливість відставки Авакова

Президент Володимир Зеленський, говорячи про обвинувачених у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, зазначив, що якщо фігурантів визнають невинними, то він серйозно розмовлятиме з главою МВС Арсеном Аваковим про його посаду.
Фото Олена Ляхович

Про це повідомляє Укрінформ.

«Щодо Арсена Авакова, чи можливе для нього покарання (у випадку, якщо суд визнає Антоненка, Кузьменко і Дугарь невинуватими – ред.) – я вам про це говорив, це складне питання. Якщо (буде встановлено, що усіх трьох – ред.) засудили незаконно, то ви знаєте – я буду серйозно говорити з міністром. Чи він може залишитися (на посаді - ред.) в такій ситуації – ні. От і все, і він це знає, і ми розуміємо складність цього процесу. Доказів 100 – відсоткових ще немає, що вони невинні чи винні, - цього немає, і я не знаю, чи пробачать вони мені (у випадку визнання їх невинуватими – ред.)», - поінформував Президент.

Він поінформував, що не втручається у діяльність правоохоронних органів і суду, але уточнив, що детально знає, що відбувається щодо цієї справи.

Глава держави зазначив, що у середу, зокрема, переписувався із однією з обвинувачених у цій справі – Яною Дугарь, і показав цю переписку одному з журналістів на пресконференції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ