Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зеленський провів Ставку після повернення з Саміту миру

Президент України Володимир Зеленський після повернення до Києва з Саміту миру провів Ставку, щоб заслухати доповіді міністра оборони, Головкома і керівників усіх складових Сил оборони України.

Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі.

Зеленський заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, головкома Олександра Сирського, начальника Генштабу Анатолія Баргилевича про оперативну ситуацію на всіх напрямках і на кордонах, динаміку виконання вітчизняних контрактів і надходження допомоги з оголошених партнерами оборонних пакетів.

Президент також заслухав звіти керівників усіх складових Сил оборони України: ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, ГУР та Держприкордонслужби, а також зведення СЗР.

Доповідь також представив командувач Сил безпілотних систем Вадим Сухаревський.

"Відзвітував щодо всіх типів дронів – повітряних, наземних і морських – та щодо всіх типів завдань: від тактичних FPV та евакуаційних платформ до так званих дронів Deep Strike.Напрям активно розвивається – зростає кількість не лише вироблених, а й успішно застосованих безпілотників. Україна очолює технологічний прогрес у цій галузі", — сказав президент.

За його словами, минулого тижня на переговорах з партнерами представники України відчули великий інтерес до свого досвіду.

"Після перемоги він стане високотехнологічною частиною українського експорту", — сказав Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ