Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський увів у дію рішення РНБО про запобігання загрозам в енергетиці

Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 30 липня 2021 року "Про заходи з нейтралізації загроз в енергетичній сфері".

Відповідний указ №452/2021 від 28 серпня опублікований на сайті Президента.

"Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю: увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року "Про заходи з нейтралізації загроз в енергетичній сфері", - ідеться в указі.

В документі також визнається таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 28 травня 2015 року № 298 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 6 травня 2015 року "Про стан виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 листопада 2014 року "Про стан забезпечення енергетичної безпеки держави та невідкладні заходи щодо сталого проведення опалювального сезону 2014/15 року" та додаткові заходи для гарантованого забезпечення вітчизняних споживачів енергоносіями".

Контроль за виконанням рішення РНБО, введеного в дію цим указом, покладається на секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ