Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський втратив майже 10% підтримки потенційних виборців у лютому, - соцопитування

Після стрімкого злету рейтингу кандидата в президенти Володимира Зеленського в січні вже в середині лютого його підтримка серед потенційних виборців стрімко впала.

Про це свідчать результати соцопитувань, передає Прямий.

У січні 2019 року у зведеному дослідженні КМІС та центру Разумкова рейтинг Юлії Тимошенко показав 11,8%, Петра Порошенка - 12,3%, Володимира Зеленського - 17,3%.

Перший тиждень лютого відзначився наступними показниками, відображенними у соцопитування (КМІС): Тимошенко - 15,8%, Порошенко 17,7%, Зеленський - 26,9%.

За другий тиждень лютого 2019. за даними соцопитування Центра Разумкова: Тимошенко отримала підтримки в 13,8%, Порошенко - 16,8%, Зеленський - 19,0% (серед тих респондентів, які визначилися).

У середині лютого підтримка Володимира Зеленського серед тих, хто визначився, знизилася майже на 8%.

Серед причин, які призвели до такого падіння рейтингу кандидата у президенти, визнання Зеленським свого бізнесу у Росії. Також у цей же час стало відомо про те, що комік нахамив журналісту "Радіо Свободи" і не зміг провести зустріч з послами країн Заходу.

Окрім того, відзначився падіння й рейтинг Тимошенко. Зокрема, через те, що частина електорату перейшла до Зеленського.

Як повідомлялося, результати соцопитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова, свівдчать про те, що до другого туру президентських виборів-2019 вийдуть Петро Порошенко та Володимир Зеленський.

6 лютого стало відомо про те, що згідно з результатами соціологічного дослідження, проведеного експертами  соціологічного центру імені Михайла Драгоманова, у другий тур виборів президента вийдуть шоумен Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко. Так, згідно з інформацією центру, Володимир Зеленський вийшов на перше місце за рейтингом, він складає 18,2%. На другому - Петро Порошенко з рейтингом 17,2%, далі - Юлія Тимошенко з 14,5%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ