Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський вирішив використати епідемію коронавірусу для спроби узурпації влади, - Вятрович

"Сьогоднішнє відеозвернення Зеленського засвідчило: він вирішив використати спільну біду - епідемію коронавірусу – для політичного мародерства і спроби узурпації влади", - Володимир В'ятрович на своїй Facebook стрінці.

"Ми побачили виступ людини, яка уявила себе фюрером чи царем, височайшє повеліває зупинити метро і сполучення між містами, заявляє про закриття всіх установ і припинення всіх зібрань більше 10 людей, включно з релігійними обрядами і навіть - про відміну всіх планових медичних операцій. І при цьому знущально вимагає від органів влади і Верховної Ради працювати в звичайному режимі.

В той час, коли парламент збирається на надзвичайне засідання, щоб відкласти розгляд питань, які розколюють країну, і зосередитися на боротьбі з епідемією, цей політичний мародер нахабно вимагає від депутатів робити все з точністю до навпаки: «впроваджувати … земельну, трудову реформу, призначати… генерального прокурора України» тощо.

Так само, як Путін у 2014 році, скориставшись слабкістю України після революції і втечі Януковича, завдав удару по нашій країні, сьогодні Зеленський прагне використати всесвітню біду для репресій, диктатури і нищення України. Як через руйнацію її економіки та управління, так і через капітуляцію перед зовнішнім ворогом, до якої веде санкціонована Зеленським мінська зрада.

Обов’язок кожного, але насамперед – обов’язок Верховної Ради як представницького органу українського народу, - дати рішучу відсіч Зеленському і покласти край його політичному мародерству.

Народні депутати, у т.ч. депутати від правлячої більшості, керівництво Верховної Ради, мають знайти в собі сили відкинути тиск і провокації президента, і ухвалити рішення для протидії епідемії та її наслідкам, погоджені між усіма парламентськими фракціями.

Зеленський має або повернутися зі шляху зради, узурпації і розколу в конституційно-правове поле, або піти геть, доки його руйнівні дії не знищили нашу державу", - зокрема зазначає В'ятрович.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, Володимир Зеленський закликав Верховну Раду ухвалити земельну реформу під час карантину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ