Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський заявив, що сьогодні проведе телефонну розмову з главою МВФ

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський проведе у телефонному режимі переговори з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою.
Фото: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Про це він заявив під час пресконференції на форумі “Україна 30”.

"Я вважаю, що ключові реформи, які потрібні були нам, збігалися з бажанням і структурними маяками МВФ. Я вважаю, що ми їх зробили, - проголосували, не зробили ще реформи, на жаль, але найголовніше - куди ми йдемо", - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що сьогодні о 18:00 спілкуватиметься телефоном із директором-розпорядником МВФ Кристаліною Георгієвою.

"Я вважаю, що у нас в принципі багато готово. Може, ще йде узгодження деяких речей між Міністерством фінансів, між менеджментом МВФ. Сьогодні ми поговоримо, що готово і не готове. Мені здається, що ми знаходимося у вирішальній ситуації", - наголосив Зеленський.

За його словами, в Україні почалися всі необхідні як для країни, так і для західних партнерів, реформи.

"Вони проголосовані. Ми говоримо про важливі речі для України та для наших західних партнерів - земельна реформа, банківська реформа, Вища рада правосуддя, Вища кваліфікаційна комісія суддів і... реформа Служби безпеки України... Вважаю, що ми готові до отримання траншу", - сказав президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ