Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський звільнив трьох голів ОДА і тимчасово призначив в.о. голів ОДА

На Офіційному сайті Глави Держави опубліковано Укази про звільнення голів Рівненської, Житомирської та Черкаської ОДА, а також Укази про призначення на їхні місця тимчасово виконуючих обов’язки голів ОДА.

Зокрема, Указом Президента України №425/2019 звільнено  І.Гундича з посади голови Житомирської обласної державної адміністрації, а Указом Президента України №428/2019 призначено тимчасово покласти виконання обов’язків голови Житомирської обласної державної адміністрації на Лагуту Ярослава Миколайовича.

Указом Президента України №426/2019 звільнено О.Муляренка з посади голови Рівненської обласної державної адміністрації. Відповідно, Указом Президента України №429/2019 призначено тимчасово покласти виконання обов’язків голови Рівненської обласної державної адміністрації на Тимошенка Ігоря Олександровича.

Указом Президента України №427/2019 звільнено O.Вельбівця з посади голови Черкаської обласної державної адміністрації, а Указом Президента України №430/2019 призначено тимчасово покласти виконання обов’язків голови Черкаської обласної державної адміністрації на Висоцького Тараса Миколайовича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ