Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Жіноча збірна Львівщини посіла перше місце на Кубку України з вільної боротьби

З 14 по 16 грудня у Білій Церкві на Київщині відбувся Кубок України з боротьби вільної серед чоловіків та жінок. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Змагання мають величезне значення, адже за їх результатами формуватимуть склад національної збірної команди України для подальшої участі у чемпіонаті Європи серед чоловіків та жінок, а також у ліцензійних турнірах.

У Кубку України взяли участь збірні команди з 22 областей. Загалом за медалі у 20 вагових категоріях боролися 270 учасників. Збірну Львівської області представляли 16 чоловіків та 14 жінок.

Упродовж двох напружених днів боротьби львівські спортсмени здобули дивовижні результати, завоювавши три золоті, одну срібну та чотири бронзові медалі. А також за підсумками змагань серед жінок збірна Львівської області посіла перше загальнокомандне місце.

Результати представників Львівщини:

  • Оксана Лівач – 1 місце у ваговій категорії до 50 кг;

  • Альбіна Рілля – 1 місце у ваговій категорії до 55 кг;

  • Юлія Ткач – 1 місце у ваговій категорії до 62 кг;

  • Надія Соколовська – 2 місце у ваговій категорії до 72 кг;

  • Лілія Горішна – 3 місце у ваговій категорії до 53 кг;

  • Альбіна Клефас – 3 місце у ваговій категорії до 59 кг;

  • Манола Скобельська – 3 місце у ваговій категорії до 68 кг;

  • Андрій Харковський – 3 місце у ваговій категорії до 92 кг.

«Жіноча боротьба є традиційно одним з найприорітетніших видів спорту для Львівської області. У нас є чотири потужні спортивні школи та коледж спорту, які розвивають боротьбу. Над цим працюють десятки фахових тренерів, які виховують спортсменів рівня чемпіонатів світу та Європи. Звичайно, особлива гордість Львівщини – бронзова призерка Олімпійських Ігор у Токіо Алла Черкасова. Нам є ким пишатися зараз, і впевнений, що буде ким пишатися у майбутньому. Адже підростаючому поколінню є на кого рівнятися»,– каже начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ