Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЖК "111 Зелена": у Львові відкрили відділ продажу енергоефективного комплексу

Вчора, у Львові на вулиці Зеленій, 111 відкрився відділ продажу нового житлового комплексу "111 Зелена".

Родзинкою будівництва є саме енергоефективність та екологічність даного житлового комплексу. Адже в ньому буде встановлена сучасна система екологічного опалення Samsung (EHS). Яка забезпечить будинок екологічно чистим та енергозберігаючим опаленням, гарячою водою та кондиціонуванням, з нульовою озоноруйнівною здатністю (ОЗ) та низьким потенціалом глобального потепління (ПГП). А ефективна технологія теплового насоса забезпечує максимальний комфорт цілий рік з низькими експлуатаційними витратами.

Львів, який ми любимо, може бути різним - гомінким, гучним, старовинним, загадковим. Для одних це шанс загубитись у натовпі на площі Ринок, для інших - залишитись наодинці з собою у старому дворику. Кожен любить Львів за щось своє. Ми ж будуємо Львів, у якому хочеться жити - комфортно, сучасно, в ритмі з пульсом міста. Місто, де неймовірно виразне зоряне небо, де можна спокійно відпустити песика з повідка, а велосипед дочекається вас на місці, навіть якщо залишити його на ніч. Ми хочемо розповсюдити культуру проживання, яка надихає кожного бути кращим сусідом: добрішим, привітнішим, якому можна довіряти. Щоб одного ранку ми усі прокинулися у Львові, який любимо і про який давно мріємо. 

Одним з головних трендів у світовому містобудуванні, який покращує якість життя мешканців, є збалансований розвиток територій із багатофункціональними просторами. Це означає, що майбутнє за тими девелоперами, які відмовляються від принципу поділу будинків і міських кварталів на житлові і комерційні. Ідея монорайонів відходить у минуле, натомість актуальною стає тенденція створення універсальних будівель і комплексів для життя, роботи і відпочинку в одному місці. Тривалий період пандемії також доводить, що існує потреба у поліфункціональних просторах із соціальною і комерційною інфраструктурою поруч. Цей напрям підтримує девелоперська компанія Smart Estate і планує реалізувати його в житловому комплексі "111 Зелена". Його спроєктували таким чином, щоб поєднати всі сфери життя в одному місці. Комплекс передбачає наявність квартир, комерційних приміщень, громадського простору, підземного паркінгу, освітніх і медичних закладів. І все це між двох екозон — парком Погулянка та Снопківським парком.

"111 Зелена" це справжня зелена оаза серед метушливого мегаполіса. Це закритий комплекс, у якому є все необхідне для повноцінного життя. Аби купити продукти чи випити кави з круасаном, не потрібно кудись їхати. Достатньо спуститись на перший поверх житлового комплексу. Саме тут будуть зосереджені магазини, кафе, фітнес-клуб.

Новий житловий комплекс включатиме п’ять 6-поверхових зблокованих секцій з двором посередині. Він постане на місці колишніх корпусів НАК «Надра України». Існуючу будівлю, фасад якої виходить на вул. Зелену, збережуть для комерційних цілей. Її реконструюють і надбудують два поверхи для офісних приміщень та конференц-залу. У секціях праворуч, ліворуч і на тильній стороні сформують об’єкти змішаного типу. На перших поверхах буде розміщуватися комерція, а вище — житлові квартири.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ